Dengie Alfa-A Original Lucerne GUL - 15 kg

DKK 179,00
(DKK 143,20 ekskl. moms)
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 179,00 (DKK 143,20)
Pris pr. stk. v/55 stk.DKK 159,00 (DKK 127,20)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Dengie Alfa-A Original Lucerne GUL 15 kg
Varenummer:
140100
Vægt:
15 kg
Kollistørrelse:
55
GTIN:
5028331006015
Fanetypekategori
Hestefoder/Foder til Hund og Kat
Den helt fantastiske protein- og calciumkilde til avlsheste og ungheste. Dengie's originale Alfa-A produkt!
Dengie Alfa-A Original kombinerer lucernen med en light coating af lavsukkerholdig melasse for ypperlig smagbarhed. Det ideelle og originale fiberfoder til alle typer af heste i arbejde, samt avlsheste og ungheste.
Dengie Alfa-A original indeholder hele lucerneplanten og dermed også den vigtige bladmasse, med alle de gode næringsstoffer, strukturen er blød, hvilket generelt kendetegner Dengie’s lucerner. Alfa-A kan udgøre en betydelig del af foderplanen, eller stå alene sammen med vitaminer og mineraler, samt hø til de heste der ikke behøver kraftfoder.
Dengie Alfa-A Original indeholder 0,72Fe/kg som er sammenligneligt med havre (1 kg lucerne = 1 kg havre) men indeholder kun en tiendedel stivelse. Lucerne vil tilføre kvalitetsprotein for god muskelsætning og gode byggesten i form af gode aminosyrer. Lucerne er ydermere rig på calcium, som gør det særdeles velegnet til avlsheste og ungheste i vækst.
Alle Alfa-A produkterne er rene lucerneprodukter uden andre fibertyper!

Dengie Horse Feeds startede som et landmandskooperativ i 1968 og drives i dag stadig under samme etos ved at understøtte lokal landbrugsdrift, tage hensyn til miljøet og dyrke stærke bånd til lokalsamfundet. Dengie, der har været hofleverandør siden 2007, er UK’s førende producent af fiberbaseret hestefoder og den største leverandør af lucerne, som danner basis for virksomhedens omfattende produktportefølje. Lucerne, en miljøvenlig afgrøde med bemærkelsesværdige sundhedsfremmende egenskaber til heste og ponyer, høstes fra marker i Essex og Lincolnshire, tæt på Dengies to produktionssteder, hvor den tørres og blandes med andre indholdsstoffer. Anvendelse af hjemmedyrkede råmaterialer hjælper Dengie med at holde fodertransporten nede på et minimum, bevare alting så friskt som muligt og muliggøre let sporbarhed, således at alle foderposer kan spores tilbage til de marker, hvor de blev dyrket. Uddannelse er livsnerven i Dengies historie, da virksomheden forsøger at fremme vigtigheden af at holde heste og ponyer i fin form ved at fodre dem med den kost, som naturen har tiltænkt dem. Dengie har gjort dette i mere end 40 år, og der er ikke tvivl om, at virksomheden vil fortsætte med at gøre det i mange, mange flere.
Op til 500g pr. 100 kg hest.

Lucerne 87,85%, Lavsukkerholdig melasse 10%, Koldpresset rapsolie 2%, Propionsyre 0.5%.

Analytiske bestanddele pr/kg:
Fordøjelig energi 0.76 Fe/kg, Råprotein 12%, Råfedt 2.5%, Råaske 10%, Fibre 27%, Stivelse 2%, Sukker 10% (4.5% er naturligt forekommende sukker), Natrium 0.15%.