Canestra Biotin 150 gram

DKK 189,00
(DKK 151,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Canestra Biotin til hund 150 gram
Varenummer:
430300
Vægt:
0,15 kg
Fanetypekategori
Kosttilskud
Canestra Biotin indeholder biotin af højeste kvalitet, som hurtigt kan optages af hunden. Samtidig indeholder Canestra Biotin zink, som er af stor betydning for optageligheden af biotin. Omdannelsen af foderets nærringstoffer til byggelementer for pelsens beskaffenhed afhænger af en stabil forsyning med biotin. Biotin er en vigtig faktor i hundens hudstofskifte, og fremmer pelsskiftet således, at hunden får en tyk og blank pels. Biotin er af afgørende betydning for dannelsen af keratin, som er speciel vigtig i dannelsen af hud, pels og negle. Zink og biotin er med til at give en skinnende og sund pels, kan være med til at afkorte fældnings perioder samt give stærke negle, trædepuder og mere elastisk og blød hud. Canestra Biotin indeholder 5 mg letoptagelig biotin pr. dosering (3,3 g – svarende til 10 kg hund).
Anvendes til hunde, hvor der ønskes en optimering af keratindannelsen i hud, pels og negle, ved udfordringer med tørre og revnede trædepuder samt ved pelsskifte og/eller til en generel forbedring af pelsens struktur.

Equidan Vetline serien er udviklet til at supplere hunden på specifikke områder og til at supplere en optimal grundfodring. Produkterne er sammensat at højkvalitets naturlige råvarer, og typisk i en ganske koncentreret form, således de er drøje i brug. Vi arbejder ud fra evidensbaseret viden, når produkterne udvikles og produkterne anbefales bl.a. derfor professionelt af danske dyrlæger.
Med et Equidan Vetline produkt i hånden er din hund hjulpet bedst muligt.

Hund: 3,3 g pr. 10 kg/dag. 1 måleske indeholder 4 g.
Iblandes foderet. Gives i minimum 5 uger. Kan gives som en kur på 6 uger, eller kontinuerligt ved øget behov.

Glukose, Laktose.

Analytiske bestanddele:
Vand 7 %, Råprotein 21 %, Råfedt 0.3 %, Råaske 12 %, Træstof 0.3 %, Natrium 1 %, Mangan 2000 mg/kg, Selen 16 mg/kg, Zink 6650 mg/kg, Biotin 1300 mg/kg.