Anistel Phoenix desinfek./reng. Neutral 5 L

DKK 669,00
(DKK 535,20 ekskl. moms)
Produkt specifikationer
Varenavn:
Anistel Phoenix desinfek./reng. Neutral 5 L
Varenummer:
220150
Vægt:
5 kg
Kollistørrelse:
3
GTIN:
5060171912095
Fanetypekategori
Desinfektion/Rengøring
Unik rengøring og desinfektion i en arbejdsgang!
Anistel serien blev oprindelig udviklet til produktionsdyrs industrien og er en kompleks blanding af desinfektionsmidler og specialiserede rengøringsmidler. Anistel overflade desinfektion er det førende rengørings- og desinfektionsprodukt blandt veterinærklinikker i UK gennem mere end 20 år. Anistel er et effektivt, non-selektivt biocid, der eliminerer en lang række af bakterier, svampe, vira og mykobakterier. Produktet er designet til brug i veterinærklinikker, kenneler og katterier samt internater og lignende. Anistel er velegnet til rengøring og desinficering af alle overflader inklusiv glas, metal, gummi og plastik samt linoleumsgulve.
Anistel er let og sikkert at anvende, med en økonomisk opblanding på 1:200 til generel rengøring og 1:100 til høj-risiko områder. Det koncentrerede produkt har en holdbarhed på 3 år og i opblandet tilstand en holdbarhed på 6 måneder. Endnu en stor fordel ved Anistel er, at den ikke kræver skylning efter brug og kan tillades at lufttørre og dermed sikres 5 min. kontakttid.
Anistel er produceret i England efter højeste kvalitetsstandarder, kravene fra BSEN ISO 9001:2008 og BSEN ISO 13485:2003 følges. Alle råvarer opfylder kriterierne sat af ”The European Biocidal Pro-ducts Directive (ref:98/8/EC)”.
Anistel neutral er velegnet til personer, der ønsker et rengørings- og desinfektionsmiddel uden parfume og dermed en neutral duft. Den store dunk indeholdende 5 L er velegnet til klinikker, hospitaler og andre steder, hvor der gøres hyppigt rent. Der kan tilkøbes en særskilt pumpe, der passer til Anistel 5 L dunk for at lette doseringen. Som supplement til pumpen kan der tilkøbes en dråbefanger, da der kan forekomme dryp fra pumpen. Anistel neutral findes også i en smart 1 L flaske med doseringstop til f.eks. at have med i praksisbilen.

Tristel startede i 1993 med udviklingen af chlordioxid opløsning til desinfektion af fleksible endoskoper som erstatning for glutaraldehyd. Siden har virksomheden udviklet en bredere vision for brugen af deres chlordioxid kemi til at kunne anvendes flere steder på hospitaler samt udvidet med en serie til brug indenfor dyresundhed. I 2009 overtog Tristel produktionen af en desinfektionsportefølje brugt indenfor dyresundhed i hele verden. I 2012 blev Anistel brandet lanceret, som nu producerer en række desinfektionsmidler til direkte brug på veterinære klinikker og hospitaler samt hos internater.  
Generel rengøring: Gulve, vægge, bure og løbeafsnit i en Anistel opløsning på 1:200. F.eks. 25 ml Anistel til 5 liter vand. 

Høj-risiko områder (PARVO/TB): Gulve, vægge, borde osv. I operationsafsnit, sprayflaske til konsultationsborde, venteværelse og lignende i en Anistel opløsning på 1:100. F.eks. 50 ml Anistel til 5 liter vand. 

Til luftbårne patogener (Para influenza, Bordetella bronchiseptica – kennelhoste): Brug Anistel i en sprayflaske med en opløsning på 1:200 fra loft til gulv. 

Til hunde- og kattesenge som ligges i blød: Opblød sengene i en opløsning af Anistel på 1:100 i 20 minutter. Vask derefter som normalt. 

Det anbefales at anvende handsker, når koncentratet håndteres. Dog kan ”brugsopløsningerne” anvendes uden brug af handsker.

Polymeric biguanid < 10%, Alkyldlmethyl benzyl ammonium klorid < 10 %, Didecyl dimethyl ammonium klorid < 10 %.